Karlos Ponte x Matt Stone - Langbordsmiddag

Præsenteres af Kalos Ponte

På denne aften vil Karlos Ponte og hans gode ven og gæstekok Matt Stone (Australien) sammen kreere en rustik langbordmiddag på Banegaarden.

Forvent ingen madspild, men til gengæld kreative anretninger og højt humør når Australiens mest bæredygtige kok gæster København.

På aftenen har Rosforth & Rosforth sammensat en vinmenu der passer til anledningen. Den kan købes i baren på aftenen og koster 275 kr. for tre glas. 

Din vært
Karlos Ponte, er født i Venezuela. Han har arbejdet på mange toprestauranter blandt andet Noma, El Bulli med flere – og så stod han bag Taller og PMY her i København. Nu er han gastronomisk ansvarlig på BaneGaarden og medstifter af virksomheden Table, der blandt andet driver firmafrokost-virksomheden noon, som også har hjemme på BaneGaarden. Han er også medejer af Restaurant Tickett og Perron bageri.

I tilfælde af regn... 
Eventet kan rykkes indendørs om nødvendigt.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr


Menu

Bagt jersey mælk ricotta, saffran, syltede fennikel blomster
Kantareller grillet i andefedt på toast
Agurk, radisse & spicy urter 
Bbq vagtel, collard green, brombær sauce vierge
Pulled beef Arepa
Blåmuslinger i tomat og skaldyrssauce, forårsløg and frisk lime
Perron bageri croissant ice cream sandwich med tonka bønner is
Tilkøb af dessert koster 65 DKK

Der kan forekomme ændringer i menuen



Adresse: Banegaarden, Otto Busses Vej 45, 2450 København SV

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.